Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinaan

Lisäämisen musiikkia Instagram-tarinaan saattaa tuntua monimutkaiselta tehtävältä, mutta se on itse asiassa varsin yksinkertaista, kun tiedät miten se tehdään. Saatat ajatella, ‘Mutta en ole tietokonetaitoinen, kykenenkö tekemään sen?’ No, älä huoli! Muutamalla helpolla askeleella pystyt parantamaan Instagram-tarinasi täydellisellä taustamusiikilla. Joten, jos olet valmis viemään tarinasi seuraavalle tasolle ja lumoamaan yleisösi tarttuvilla sävelillä, jatka lukemista.

Kirjaudu sisään Instagram-tilillesi

Aloita kirjautumalla sisään Instagram-tilillesi syöttämällä käyttäjänimesi ja salasanasi. Kun olet avannut sovelluksen, näet kirjautumisnäytön, joka pyytää syöttämään tunnistetietosi. Kirjoita käyttäjänimi, jonka valitsit tilisi luodessasi. Varmista, että tarkistat mahdolliset kirjoitusvirheet tai virheet, sillä ne voivat aiheuttaa kirjautumisongelmia. Syötä seuraavaksi salasanasi varmistaen, että se on oikein ja vastaa asettamaasi salasanaa. Muista, että salasanat ovat kirjainkoosta riippuvaisia, joten kiinnitä huomiota mahdollisiin isoilla kirjaimilla tai erikoismerkeillä kirjoitettuihin kohtiin. Kun olet syöttänyt sekä käyttäjänimesi että salasanasi, napauta ‘Kirjaudu sisään’ -painiketta jatkaaksesi. Jos olet syöttänyt oikeat tiedot, sinut ohjataan Instagramin etusivulle, jossa voit alkaa tutkia, jakaa ja osallistua sisältöön. Jos kuitenkin kohtaat kirjautumisvirheitä, tarkista käyttäjänimesi ja salasanasi ja yritä uudelleen. Jos et silti pääse tilillesi, voit palauttaa salasanasi napsauttamalla ‘Unohditko salasanasi? -linkkiä ja seuraamalla annettuja ohjeita.

Avaa Instagramin tarinan luontityökalu

Kun olet onnistuneesti kirjautunut sisään Instagram-tilillesi, avaa Instagramin tarinan luontityökalu. Tämä työkalu mahdollistaa sitouttavien ja vuorovaikutteisten tarinoiden luomisen, jotka kiehtovat seuraajiasi. Tässä on miten voit avata Instagramin tarinan luontityökalun:

 1. Napauta kamera-kuvaketta: Instagram-syöttösi vasemmassa yläkulmassa näet pienen kamera-kuvakkeen. Napauta sitä avataksesi kameran ja päästäksesi tarinan luontiominaisuuteen.

 2. Pyyhkäise oikealle tai napauta "Oma tarina": Kun kamera on auki, voit joko pyyhkäistä oikealle näytölläsi tai napauttaa "Oma tarina" -painiketta vasemmassa alakulmassa. Tämä vie sinut Instagramin tarinan luomisliittymään.

 3. Valitse haluamasi sisältötyyppi: Nyt kun olet Instagramin tarinan luontityökalussa, voit valita haluamasi sisältötyypin, jota haluat lisätä tarinaasi. Voit ottaa valokuvan, tallentaa videon tai valita sisältöä kamerarullastasi.

Käytä musiikkikirjastoa

Päästäksesi Musiikkikirjastoon, pyyhkäise ylöspäin näytöllä ollessasi Instagramin tarinan luontiliittymässä. Kun olet pyyhkäissyt ylöspäin, näet erilaisia vaihtoehtoja valittavaksi. Musiikkikirjasto on paikka, josta löydät laajan valikoiman kappaleita ja äänitehosteita Instagram-tarinaasi varten. Voit etsiä tiettyjä kappaleita tai selata eri genrejä ja tunnelmia löytääksesi täydellisen äänen tarinaasi.

Kun napautat kappaletta Musiikkikirjastossa, voit esikatsella sitä varmistaaksesi, että se sopii tarinaasi. Jos löydät mieluisan kappaleen, voit myös nähdä kuinka suosittu se on tarkastelemalla kuinka moni käyttäjä on käyttänyt sitä tarinoissaan. Tämä auttaa sinua arvioimaan, onko kappale trendikäs vai ei.

Musiikkikirjasto mahdollistaa myös kappaleen muokkaamisen valitsemalla tietyn osan soitettavaksi. Tämä on hyödyllistä, jos haluat, että vain tietty osa kappaleesta näytetään tarinassasi. Voit myös säätää kappaleen äänenvoimakkuutta varmistaaksesi, että se sulautuu hyvin muiden äänten ja videoiden kanssa tarinassasi.

Kun olet valinnut täydellisen kappaleen Musiikkikirjastosta, voit lisätä sen Instagram-tarinaasi napauttamalla "Lisää" -painiketta. Kappale lisätään sitten tarinaasi ja se soitetaan automaattisesti, kun katsojat katsovat sitä.

Musiikkikirjaston käyttäminen on yksinkertainen ja kätevä tapa lisätä musiikkia Instagram-tarinoihisi. Joten pyyhkäise ylöspäin ja löydä loputtomat mahdollisuudet tarinoidesi rikastamiseen musiikilla.

Valitse laulu tai ääni tarinaasi

Nostaaksesi näytöltä Musiikkikirjastoon pääsemiseksi pyyhkäise ylöspäin, voit nyt valita kappaleen tai äänen lisätäksesi sen Instagram-tarinaasi. Tästä alkaa hauskuus! Tässä on kolme tärkeää asiaa, jotka kannattaa pitää mielessäsi valitessasi täydellistä kappaletta tai ääntä tarinaasi:

 1. Relevanssi: Harkitse tarinasi sisältöä ja sitä tunnelmaa, jonka haluat välittää. Onko kyseessä hauska hetki? Romanttinen kohtaus? Jännittävä seikkailu? Valitse kappale, joka sopii sävyyn ja tehostaa tarinasi kokonaisvaikutelmaa. Voit etsiä kappaleita genreittäin, tunnelman mukaan tai jopa suosituimpien kappaleiden joukosta löytääksesi täydellisen vaihtoehdon.

 2. Pituus: Instagram-tarinoilla on enintään 15 sekunnin kesto per klippi. Varmista, että valitsemasi kappale tai ääni ei ole liian pitkä, sillä se leikataan automaattisesti sopimaan annettuun aikaan. Voit esikatsella kappaletta ennen sen lisäämistä tarinaasi varmistaaksesi, että se sopii saumattomasti visuaaliesi kanssa.

 3. Äänenvoimakkuus: Kiinnitä huomiota kappaleen tai äänen äänenvoimakkuuteen. Et halua sen peittävän ääntäsi tai muita tärkeitä äänielementtejä tarinassasi. Säädä äänenvoimakkuutta tarpeen mukaan luodaksesi tasapainoisen ja nautittavan kokemuksen katsojillesi.

Näiden vinkkien avulla tutustu rohkeasti laajaan valikoimaan kappaleita ja ääniä, jotka ovat käytettävissä Musiikkikirjastossa lisätäksesi sitä ylimääräistä taikaa Instagram-tarinoihisi.

Mukauta musiikkiasetuksia

Nyt on aika mukauttaa musiikkiasetukset Instagram-tarinaasi. Ensinnäkin, varmista, että valitset oikean kappaleen, joka sopii tarinasi tunnelmaan ja teemaan. Sitten säädä äänenvoimakkuustasot varmistaaksesi, ettei musiikki peitä ääntäsi tai muita taustalla olevia ääniä. Viimeiseksi ajasta musiikin toisto niin, että se synkronoituu täydellisesti visuaalisten elementtien kanssa luoden saumattoman ja vaikuttavan kokemuksen katsojillesi.

Oikean kappaleen valitseminen

Voit helposti muokata musiikkiasetuksia valitaksesi täydellisen kappaleen Instagram-tarinaasi. Tässä on kolme tärkeää tekijää, joita kannattaa harkita sopivan kappaleen valinnassa:

 1. Tunnelma: Mieti millaisen tunnelman haluat välittää tarinassasi. Haluatko sen olevan pirteä ja energinen vai rennompi ja rauhallisempi? Mieti millaisia tunteita haluat yleisösi kokevan tarinaasi katsoessaan ja valitse kappale, joka vastaa haluamaasi tunnelmaa.

 2. Kesto: Instagram-tarinoilla on aikaraja, joten on tärkeää valita kappale, joka mahtuu siihen aikaan. Vältä liian pitkiä kappaleita tai kappaleita, joilla on pitkä intro, sillä ne saattavat olla vaikea sovittaa annettuun aikaan.

 3. Sanat: Kiinnitä huomiota valitsemasi kappaleen sanoituksiin. Varmista, että ne sopivat tarinasi sisältöön ja viestiin, jonka haluat välittää. Lisäksi harkitse sanoitusten sopivuutta yleisöllesi ja Instagram-tilisi yleistä sävyä.

Säätämällä äänenvoimakkuustasoja

Harkitse musiikin äänenvoimakkuustasoja varmistaaksesi, että se tehostaa Instagram-tarinasi ilman, että se peittää muiden äänielementtien. Äänenvoimakkuustasojen säätäminen mahdollistaa musiikkiasetusten räätälöinnin täydellisen tasapainon luomiseksi. Tässä muutamia vinkkejä haluttujen äänenvoimakkuustasojen saavuttamiseksi:

Äänenvoimakkuustaso Vaikutus Milloin käyttää
Matala Pehmeä ja hienovarainen taustamusiikki Kun haluat musiikin olevan enemmän tunnelmallinen
Keskiverto Tasapainoinen äänenvoimakkuus, joka täydentää tarinaa Kun haluat musiikin olevan huomattava mutta ei voimakas
Korkea Voimakas ja energinen musiikki Kun haluat musiikin olevan pääfokuksessa

Musiikin toiston ajoittaminen

Mukauttaaksesi musiikkiasetukset ja ajastaaksesi musiikin toiston Instagram-tarinassasi, seuraa näitä ohjeita:

 1. Valitse musiikkitarra: Avaa Instagram-sovellus ja napauta kamera-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa luodaksesi uuden tarinan. Pyyhkäise ylös päästäksesi tarra-alustalle ja valitse sitten musiikkitarra.

 2. Valitse haluamasi kappale: Voit etsiä tietyn kappaleen tai selata suosituimpien valintojen joukosta. Kun löydät haluamasi kappaleen, voit esikatsella sitä napauttamalla toistopainiketta.

 3. Säädä ajoitus: Ajastaaksesi musiikin toiston tarinassasi, vedä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle valitaksesi kappaleen osan, jota haluat käyttää. Voit myös napauttaa ajastin-kuvaketta asettaaksesi musiikin keston.

Julkaise tarinasi musiikin kera

Nyt kun olet mukauttanut musiikkiasetukset, on aika julkaista tarinasi musiikin kanssa. Aloita valitsemalla haluamasi kappale käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Sen jälkeen voit muokata musiikin ajoitusta sopimaan tarinasi sisältöön. Viimeiseksi älä unohda lisätä musiikkitarraa, jotta seuraajasi tietävät, että tarinasi on säestyksellä varustettu tarttuva sävel.

Valitse haluamasi kappale.

Valitse suosikkikappaleesi lisätäksesi musiikillisen kosketuksen Instagram-tarinaasi. Tämä on hauska osa, jossa voit esitellä henkilökohtaista musiikkimakusi ja luoda tarinaan sopivan tunnelman. Näin valitset täydellisen kappaleen:

 1. Tutustu musiikkikirjastoon: Instagram tarjoaa laajan valikoiman kappaleita valittavaksi. Napauta musiikkikuvaketta tarra-alustalla ja selaa eri genrejä, suosittuja kappaleita tai etsi haluamasi kappale.

 2. Esikatsele ja valitse: Kun löydät kappaleen, joka kiinnittää huomiosi, napauta sitä kuunnellaksesi 15 sekunnin otteen. Kuuntele tarkasti varmistaaksesi, että se sopii tarinasi tunnelmaan.

 3. Mukauta kappale: Instagram mahdollistaa haluamasi kappaleen tietyn osan valitsemisen tarinaasi. Siirrä liukusäädintä aikajanalla valitaksesi täydellisen osan, joka täydentää visuaalisia elementtejäsi.

Nyt kun tiedät, miten valitset haluamasi kappaleen, ole luova ja täydennä Instagram-tarinaasi täydellisellä musiikillisella säestyksellä.

Muokkaa musiikin ajoitusta.

Kun olet valinnut haluamasi kappaleen, voit helposti muokata musiikin ajoitusta täydellisesti sopivaksi Instagram-tarinaasi. Instagram tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen työkalun, jonka avulla voit säätää musiikkiklipin kestoa. Valitse kappale ja napauta näytön yläosassa olevaa musiikkikuvaketta avataksesi musiikkieditorin. Täältä näet tarinasi aikajanan. Voit muokata ajoitusta vetämällä kappaleen klipin reunoja lyhentääksesi tai pidentääksesi sitä. Näin voit varmistaa, että musiikki alkaa ja päättyy juuri haluamallasi kohdalla. Vie aikaa säädelläksesi ajoitusta, kunnes se sopii täydellisesti tarinasi sisältöön. Kun olet tyytyväinen, voit julkaista tarinasi muokatulla musiikin ajoituksella.

Lisää musiikki tarra

Julkaistaksesi Instagram-tarinasi musiikilla voit lisätä musiikkitarran parantaaksesi kokonaiskokemusta katsojillesi. Musiikkitarra mahdollistaa kappaleen valitsemisen Instagramin laajasta kirjastosta ja sen lisäämisen tarinaasi. Tässä on kolme asiaa, jotka sinun tulee tietää musiikkitarran lisäämisestä:

 1. Valitse sopiva kappale: Musiikkitarra tarjoaa laajan valikoiman genrejä ja suosittuja kappaleita, joista voit valita. Voit etsiä tiettyä kappaletta tai selata eri kategorioita löytääksesi täydellisen kappaleen, joka sopii tarinaasi.

 2. Mukauta tarraa: Kun olet valinnut kappaleen, voit muokata tarran kokoa, sijaintia ja tyyliä. Tämä mahdollistaa musiikkitarran saumattoman integroinnin tarinaasi ja tekee siitä visuaalisesti houkuttelevan.

 3. Jaa tarinasi: Lisättyäsi musiikkitarran voit esikatsella tarinaasi varmistaaksesi, että kaikki näyttää ja kuulostaa täydelliseltä. Kun olet tyytyväinen, klikkaa vain ‘Your Story’ -painiketta jakaaksesi Instagram-tarinasi musiikilla.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lisätä musiikkia Instagram-tarinaani, vaikka minulla ei ole Instagram-tiliä?

Kyllä, voit lisätä musiikkia Instagram-tarinaan, vaikka sinulla ei olisi Instagram-tiliä. On olemassa erilaisia sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden avulla voit luoda ja muokata tarinoita musiikin kanssa.

Kuinka pääsen Instagramin tarinan luontityökaluun mobiililaitteellani?

Päästäksesi käsiksi Instagramin tarinan luontityökaluun mobiililaitteellasi, sinun tarvitsee vain avata Instagram-sovellus ja napauttaa kameraikonia näytön ylävasemmassa kulmassa.

Voinko käyttää omia musiikkitiedostoja puhelimeni kirjastosta Instagramin tarjoaman musiikkikirjaston sijaan?

Kyllä, voit käyttää omia musiikkitiedostoja puhelimesi kirjastosta Instagramin tarjoaman musiikkikirjaston sijaan. Valitse vain vaihtoehto lisätä musiikkia ja valitse kappale kirjastostasi.

Onko mahdollista säätää musiikin äänenvoimakkuutta Instagram-tarinassani?

Kyllä, voit säätää musiikin äänenvoimakkuutta Instagram-tarinassasi. Siellä on äänenvoimakkuuden säätövaihtoehto, joka mahdollistaa musiikin äänenvoimakkuuden lisäämisen tai vähentämisen haluamallesi tasolle.

Tuleeko Instagram-tarinani lisäämä musiikki automaattisesti poistumaan 24 tunnin jälkeen, kuten muu tarinan sisältö?

Kyllä, musiikki, jonka lisäät Instagram-tarinaasi, poistetaan automaattisesti 24 tunnin kuluttua, aivan kuten muukin tarinan sisältö. Joten voit nauttia suosikkikappaleistasi vain rajoitetun ajan.

Johtopäätös

Lisäämällä musiikkia Instagram-tarinaasi voit hauskoittaa ja luoda luovaa sisältöä julkaisuihisi. Muutamalla yksinkertaisella askeleella voit helposti käyttää musiikkikirjastoa, valita kappaleen tai äänen ja mukauttaa asetuksia luodaksesi täydellisen tunnelman tarinaasi. Joten miksi odottaa? Aloita lisäämällä musiikkia Instagram-tarinoihisi ja tee ne vielä viihdyttävämmiksi ja osallistavammiksi seuraajillesi.

Posted in: Bändi