Musiikki ja parantaminen: merkityksellisten sanojen ja musiikin voima

Meillä kaikilla on suosikkimusiikkikappale, joka vie meidät erityiseen paikkaan sydämissämme. Käännös musiikista, jota rakastamme ja kuinka se värittää elämäämme.

JUSTIN:

Lempimusiikkini, riippuu mielialasta, jazz on musiikkia kaikille tunnelmille. Suosikki jazzteokseni olisi – saksofonina – Coltranen My Favourite Things tai mikä tahansa Thelonios Monkin. Pehmeä valaistus, Kalhua ja maito ja seura sopii aina Monkille tai päinvastoin.

Ajaminen on tehty musiikin takia, joten mikä tahansa talo, jossa on tungosta, tekee matkasta minne tahansa (jopa töihin) sen arvoista. Miten kappale voi kuulostaa niin yksinkertaiselta, mutta silti vaikealta soittaa. mitä Neil tekee?

mutta suosikkikappaleeni olisi shine soundtrackista, Vivaldin kappale nimeltä “Nulla in mundo pax”, jota kuuntelen nyt.

IMELDA:

Jokainen musiikkikappale edustaa kyseisen musiikin säveltäjän ilmaisua. Musiikkiteos, josta pidän eniten, on piano-instrumentaalimusiikki, koska se ei kerro sanoin niin kuin muu musiikki. Instrumentaalimusiikkia kuuntelevan on yritettävä ymmärtää, mitä viestejä säveltäjä yrittää kertoa kappaleella. Sen merkityksen löytäminen on haastavaa. Lisäksi kun kuuntelen instrumentaalimusiikkia, kuten T. Badarzewskan “Neitorukousta”, uskon tämän kappaleen viestivän meille antautumisesta Jumalalle. Jos saisin mahdollisuuden, soittaisin mielelläni suosikkikappaleitani.

KEN:
Tämä on vanha juttu niille, jotka tuntevat minut, mutta olen valtava James Taylor Nut. Ja suosikkikappaleeni on “The Water is Wide”. Jos MP3-tiedostot ovat laillisia, laitan sen tälle sivustolle. Mutta minun on ensin tarkistettava.

Joka kerta kun kuulen sen, tunnen muuttuneeni eri paikkaan, jossa kaikki on mietteliäistä ja ihmiset kävelevät kaduilla sydänsuruisina, mutta toivoen, että elämä on heille jälleen armollinen. Siitä jää pala kurkkuuni joka kerta. Kappaleessa on jotain lohdullista, mikä saa minut rauhoittumaan ja vakuuttumaan siitä, että mikä tahansa koettelemus kohtaankin, joku on kohdannut sen ennen ja joku on voittanut sen ennen.

Sitä musiikin pitää tehdä. Sekä kappale että artisti inspiroivat minua loputtomasti. Se inspiroi minua tavalla, jonka toivon voivani innostaa ihmisiä.

Kuuntele, jos löydät sen — Ken

JENNY:

Monta kertaa, kun vain suljen silmäni ja kuuntelen musiikkia, pakenen tälle toiselle tasolle. Se rauhoittaa minua, kuten sanoit, ruokkii sieluani. Arvostan suuresti musiikkia, joka on minulle yhtä paljon taidetta kuin sen luominen. Musiikki on osa jokaisen elämää, ja jokainen liittyy siihen jollain tavalla. Minulle se pitää minut liikkeellä, kun olen masentunut, tai vain tekee minut onnelliseksi, kun olen onnellinen. Minulla on musiikkia kaikkiin tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan olisin erittäin onneton tyttö, jos musiikki ottaisi yhtäkkiä pois.

JILLIAN:

Kiireisen päivän päätteeksi..
Rakastan musiikin kuuntelua. Kävin lapsena tanssi- ja laulutunteja, mutta en koskaan oppinut soittamaan soitinta. Tänä vuonna 40-vuotiaana päätin opetella lukemaan musiikkia ja soittamaan koskettimia. Se kaikki on osa tasapainoista elämää, tavoitteiden asettamista ja aikaa, jotta voin tehdä asioita, joista nautin.

Yhdeksänvuotiaan poikani ja minulla on nyt oppitunteja kotona joka viikko
ja kannustamme toisiamme harjoittelemaan ja nauttimaan musiikistamme. Se on jotain, jota teemme yhdessä, ja toivon, että poikani
nauttii edelleen musiikista ja jatkaa soittamista kasvaessaan.
Rakastan musiikin kuuntelua ja nyt soittamista, jotta voin “sammuttaa” ja rentoutua kiireisen päivän päätteeksi. Minulla on ollut vain muutama oppitunti toistaiseksi ja pelaan huonosti, mutta nautin siitä ja paranen viikoittain. Poikani tekee samoin, ja me perheenä nautimme musiikin soittamisesta, kuuntelemisesta ja laulamisesta yksinkertaisten kappaleidemme kanssa. Pidän näppäimistöä “vuoden 2000 parhaana ostokseni” tähän mennessä!

ED:

jumaluus..

Musiikki ilmentää elämää. Musiikki on jumaluuden fyysinen ja emotionaalinen ilmentymä, ja se on olennainen osa rakastavaa sidettä, joka on täyttänyt meidät ja vahvistanut meitä sekä tuonut harmoniaa yksilöille, yhteiskunnille ja kansoille ympäri maailmaa kautta aikojen.

LINDA:

Ilman sanoja..

Musiikki on ilmaus siitä, mitä ihmisen mielessä/sydämessä tapahtuu. Sinun ei tarvitse keskittyä tajutaksesi sen voiman. Minusta liikuttavinta musiikkia on musiikkia, jonka esittää intohimoisesti soittava taiteilija, joka tuntee tarkasti tai syvästi empatiaa kappaleen välittyneen merkityksen ja tunteiden kanssa.

Soitan pianoa korvasta. Eli voin kuunnella musiikkia ja kun musiikki on tehnyt minuun vaikutuksen, voin useammin toistaa kuulemani. Olen aina soittanut pianoa tällä tavalla (4-vuotiaasta asti) enkä haluaisi sitä muuten, koska se teki minut herkäksi musiikille – melodialle, tahdille, kappaleiden äänenvoimakkuudelle ja tahdille.

Upein asia, jonka uskon musiikin voivan tuoda ihmiseen, on se, kun ihminen voi istua alas instrumenttinsa kanssa ja soittaa (ja/tai laulaa) mitä tahansa tunteita, joita hän muuten säilyttäisi sisällään – sellaisia ​​tunteita, joita et vain tekisi. pystyä kertomaan toiselle ihmiselle, sellaisia ​​tunteita, joihin vain musiikki voi todella lohduttaa.

Monta kertaa, kun vain suljen silmäni ja kuuntelen musiikkia, pakenen tälle toiselle tasolle. Se rauhoittaa minua, kuten sanoit, ruokkii sieluani. Arvostan suuresti musiikkia, joka on minulle yhtä paljon taidetta kuin sen luominen. Musiikki on osa jokaisen elämää, ja jokainen liittyy siihen jollain tavalla. Minulle se pitää minut liikkeellä, kun olen masentunut, tai vain tekee minut onnelliseksi, kun olen onnellinen. Minulla on musiikkia kaikkiin tilanteisiin. Kaiken kaikkiaan olisin erittäin onneton tyttö, jos musiikki ottaisi yhtäkkiä pois.

Jenny ja minä:

Okei. Jos en soita kitaraani, Jenny, vähintään kerran päivässä, saan vetäytymisen. Olen täällä tappavan tosissani. Ihan kuin olisit unohtanut jotain ja jättänyt osan sinusta jonnekin… minne?? missä?? missä.. Melkein kuin avaimien katoaminen. Musiikki on ollut osa elämääni 5-vuotiaasta lähtien, jolloin jouduin opettelemaan pianonsoittoa. Onneksi rakastin sitä. Musiikki on kuin vanhempi.
Musiikkini on se asia, joka saa minut tekemään musiikkia. Kuten entiteetti “musiikki” itse tai itsensä. En todellakaan kirjoita. Sen “se”, joka puhuu minun kauttani. Ihmiset käsittelevät kipua ja loukkaantuvat eri tavoin. Kun olen lopettanut itseni syyttämisen =)

Puhun Jennyn kanssa ja hän näyttää saavan kaiken näyttämään hyvin triviaalilta. ja minä sanon kiitos jenny.. Joskus hän on mielisairas. Ihmiset katsovat minuun outoja, kun sanon hänen puhuvan minulle. Mutta uskon, että instrumentit saavat sielun, kun niitä luodaan. Henget asuvat heissä ja luovat karmaa.
Musiikki ruokkii sieluani tavoilla, joita en voi edes alkaa selittää. Jos tiedät mitä tarkoitan, olet myös todella siunattu.

Linda:

Tärkeimmät asiat..

Musiikki pitää minut kosketuksissa elämään, oikeaan elämään. Se muistuttaa minua perusasiat ja tärkeimmät asiat. Kun me kaikki kiirehdimme päivästä toiseen, on liian helppoa kääriytyä “kaiken tekemiseen” ja unohdamme ottaa yhteyttä itseemme ja toisiimme riittävän usein. Musiikki vie meidät pois ja tarjoaa sielulle äärimmäisen pakopaikan – uudistumisen ja sen ilmaisen ottamiseksi. Meidän kaikkien on hyödynnettävä sen tarjoamia ominaisuuksia päivittäin pysyäksemme yhteydessä “elämään”.
Hyvää päivää – ja vietä aikaa tänään musiikin syleilyyn!!

Elaine:

Kuinka musiikki liikuttaa minua

(Lukuun ottamatta ilmeistä tahtoa nousta ylös ja tanssia ympäriinsä!)
Musiikki liikuttaa minua monella tapaa, mutta mieleenpainuvin kokemus, jonka olen saanut, oli (silmät kiinni, nojatuolissa istuminen) tietyn Mahlerin kappaleen kuunteleminen. Jossain vaiheessa jousiosuus kohoaa korkeaan sävelen, joka on niin upeasti kummitteleva ja surullinen, että kyyneleet valuivat pitkin kasvojani. En ole varma, tiesinkö silloin, mutta nyt tiedän, että hän kirjoitti tämän musiikin lapsensa kuolemasta, ja minusta on hämmästyttävää, että tämä tunne voitiin välittää niin selkeästi.

Suurimman osan ajasta musiikki saa minut iloiseksi, että olen elossa, mutta luulen, että tämä kokemus oli mieleenpainuvampi, koska tunne oli niin voimakas.

Posted in: Bändi