4 kysymystä musiikkiteollisuudesta, joita sinun EI pitäisi kysyä

Todennäköisesti tuhoat jo potentiaalisi menestyä musiikkiteollisuudessa, koska uskot yhteen tai useampaan musiikin uramyyttiin. Mistä tiedän? Minulle lähetetään jatkuvasti sähköpostiviestejä useilta muusikoilta (kaikki etsivät vastauksia VÄÄRIIN kysymyksiin). Nämä ovat kysymyksiä, jotka saattavat tuntua hyviltä kysymyksiltä huipputasolla, mutta ovat todella vahingollisia kysymyksiä, jotka vievät heidät kauas heidän musiikillisista unelmistaan.

Jotta voisit koota menestyksekkään uran musiikin parissa mahdollisimman pian, sinun on tiedettävä kysymykset, joihin sinun EI tarvitse etsiä vastauksia, ja ymmärtää, kuinka kysyä paljon korkealaatuisempia kysymyksiä, jotka vievät sinut oikealle tielle kohti musiikkialan tavoitteesi.

Nämä ovat 4 huonointa musiikkiurakysymystä, joita sinun tulee välttää, jotta voit rakentaa menestyneen uran ammattimuusikkona:

Huono musiikkiura Kysymys # 1: Onko minun ryhdyttävä “nälkäiseksi artistiksi”?

Monet ihmiset uskovat, että elantonsa hankkiminen ammattimuusikkona tarkoittaa yhtä kahdesta asiasta: joko ‘tekee’ ja lähdet kiertämään maailmaa ja myyt miljoonia albumeita tai sinusta tulee nälkäinen artisti ja joudut soittamaan surkeita baareja ja katukulmia vain pärjätäkseen. Tämä musiikkiliiketoiminnan myytti sabotoi ihmisten uraa alusta alkaen joko saamalla heidät uskomaan, että heidän täytyy saada kokopäivätöitä, jotka eivät liity musiikkiin, ja “yrittää tehdä musiikkia sivussa”, tai pelkäämällä yrittävänsä päästä musiikkialalle.

Tosiasia on, että musiikkiala koostuu suuresta keskiluokasta ja on olemassa lukemattomia tapoja ansaita elantonsa. Yllätyt kuinka helppoa on ansaita hyvä elanto musiikkiteollisuudessa verrattuna menestymiseen ulkopuolisella alalla. Ennen kuin ansaitset paljon rahaa, sinun on kuitenkin lopetettava heikkolaatuisten kysymysten esittäminen. Lakkaa murehtimasta nälkäiseksi taiteilijaksi tulemisesta ja ala kuvitella kaikkia erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa muusikkona.

Kun työskentelet musiikkialalla, sinun ei tarvitse elää palkasta toiseen, kuten tavallisessa päivätyössä. Sen sijaan on aina mahdollista ansaita useita tulonlähteitä samanaikaisesti. Tämä tekee ammattimuusikoksi ryhtymisestä paljon vakaamman uran valinnan, koska sinun ei tarvitse olla riippuvainen vain yhdestä tulolähteestä. Niiden ilmeisten tapojen lisäksi, joilla muusikot pyrkivät ansaitsemaan rahaa musiikilla (albumien/latausten myynti, live-esitysten soittaminen tai äänitys istuntomuusikkona), on yksi asia, jonka voit tehdä juuri nyt, mikä lisää nopeasti musiikkiin liittyviä tulojasi:

Aloita musiikinopetusyrityksen kasvattaminen. Tämä tuottaa välittömästi useita tulonlähteitä (opiskelijoillesi), kun työskentelet paljon vähemmän kuin kokoaikatyötä viikossa.

Kun rakennat monia musiikillisen tulonlähteitä, kuten yllä on käsitelty, on hyvin mahdollista (ja ei niin vaikeaa kuin luulisi) ansaita vuosittain yli 100 000 dollaria musiikkiurallasi (tiedän tämän, koska olen auttanut monia muusikoita se).

Huono musiikkiura Kysymys 2: Kuinka saan levytyssopimuksen?

Ymmärtääksesi, miksi tämä ei ole hyvä kysymys, vastaa tähän: “Miksi jonkun pitäisi antaa SINULLE levytyssopimus?” Jos luulet sen johtuvan siitä, että kirjoitat hyvää musiikkia… yritä uudelleen. Tämä ei ole koskaan tarpeeksi hyvä syy sille, että joku allekirjoittaa sinulle levytyssopimuksen. Kukaan ei aio sijoittaa sinuun tuhansia dollareita vain siksi, että osaat kirjoittaa hyvää musiikkia. Tämä olisi TOSI liian riskialtista sijoitusta (niin paljon, ettei siinä ole edes järkeä). Kuvittele, että säästät 200 000 dollaria, menisitkö sitten kasinolle ja laittaisitko kaiken peliin yhdellä ruletin pyöräytyksellä? VAI sijoittaisitko sen sen sijaan johonkin, joka on osoittanut voivansa ansaita vielä enemmän (ainakin pienemmällä tasolla)? Epäilemättä tekisit viisaan valinnan ja sijoittaisit sen henkilöön, joka auttaisi sinua tienaamaan enemmän. Näin levy-yhtiöt ajattelevat. Joten lopeta ihmetteleminen, kuinka voit allekirjoittaa levytyssopimuksen ja ala tehdä itsestäsi “viisas sijoitus”, jonka mikä tahansa levy-yhtiö näkisi välittömästi arvokkaana. Tämä vaatii paljon muutakin kuin hyvän musiikin kirjoittamista, soittimen hyvää soittamista tai Facebook-sivun pitämistä.

Tässä on toimet, jotka sinun tulee tehdä tehdäksesi itsestäsi arvokkaan sijoituksen levy-yhtiölle:

1. Ymmärrä, mitä musiikkiteollisuus etsii muusikoilta, ennen kuin he alkavat työskennellä heidän kanssaan.

2. Työskentele joka päivä rakentaaksesi musiikkiuraasi. Levy-yhtiöt haluavat nähdä, että sinulla on hyvä kokemus, ennen kuin ne alkavat työskennellä kanssasi. Mitä enemmän teet itsenäisenä muusikkona, sitä todennäköisemmin saat levy-yhtiön kiinnostuksen.

3. Hanki musiikkialan koulutusta menestyneeltä mentorilta, joka on jo tehnyt suuria asioita musiikkiteollisuudessa ja auttanut muita solmimaan levytyssopimuksia.

Kun aloitat kehittämään musiikkiuraasi yksin, teet itsestäsi kuin valon majakka ja levy-yhtiöt tulevat etsimään SINUA!

Huono musiikkiura Kysymys 3: Kuinka saan musiikkini “kuulemaan” useamman ihmisen?

Suurin osa muusikoista haluaa saada musiikkinsa kuulluksi mahdollisimman monien ihmisten keskuudessa uskoen, että tämä auttaa heitä ansaitsemaan rahaa ja tulemaan menestyneiksi ammattilaismuusikoiksi. Musiikkiasi kuuntelevien ihmisten määrä ei kuitenkaan sinänsä ole kovin merkittävää. Tärkeintä on se, kuinka paljon ihmisiä pystyt muuttamaan erittäin omistautuneiksi faneiksi, jotka tekevät mitä tahansa tukeakseen sinua ja musiikkiasi.

Älä kysy itseltäsi, kuinka saada enemmän ihmisiä kuulemaan musiikkiasi, ja ala muuttaa kenestä tahansa, joka on jo fanisi, todelliseksi FANAATIIKSI. Vasta sen jälkeen, kun olet laatinut strategian, jolla “satunnaisista faneista” tulee “hardcore-fanaatikoita”, musiikkiasi kuulevien ihmisten kokonaismäärällä alkaa olla merkitystä.

Huono musiikkiura Kysymys #4: Mikä on paras musiikkikaupunki muuttaa?

Monet muusikot uskovat menestyvänsä paljon todennäköisemmin musiikkiteollisuudessa muuttamalla “musiikkikaupunkiin”. Sitten tämä uskomus mielessään he pakkaavat tavaransa ja liikkuvat uskoen, että mahdollisuudet yksinkertaisesti “pudoavat heidän syliinsä” saapuessaan. Kun he ovat olleet uudessa paikassa jonkin aikaa ja mikään ei ole muuttunut, he syyttävät siitä kaupunkia ja etsivät uutta paikkaa muuttaakseen (vaikka he eivät ole täysin tietoisia TODELLA syistä, miksi he eivät menesty).

Tässä on totuus “sijainnista”, joka johtaa menestykseen musiikkiteollisuudessa: sijainnillasi ei ole mitään tekemistä kykysi kanssa tulla menestyväksi ammattimuusikoksi. Tämä pätee erityisesti nykyään, kun jonkun on helpompi kuin koskaan hankkia levytyssopimus, esittää musiikkia, järjestää maailmankiertueita tai työskennellä sessimuusikkona asuinpaikasta riippumatta. Hyvin menestyneistä muusikoista ei tule sellaisia, koska he asuivat mieluummin yhdellä alueella kuin toisella. Jos tämä olisi totta, kaupungeissa, jotka eivät tunneta suurista musiikkiskeneistä, asuisi nolla menestyvää muusikkoa. Periaatteet, jotka johtavat menestyksekkään musiikkiuran kehittämiseen, pätevät täsmälleen samat asuinpaikasta riippumatta.

Sen sijaan, että yrittäisit tehdä massiivisia (hukkaa) ponnisteluja parhaan musiikkiskenen etsimisessä ja löytämisessä, käy läpi seuraava prosessi, jonka on TODETTU toimivan muusikoiden parissa:

  1. Määritä erityiset musiikilliset tavoitteesi.
  2. Aloita yhteistyö musiikkialan mentorin kanssa luodaksesi tehokkaan strategian saavuttaaksesi musiikilliset tavoitteesi.
  3. Työskentele joka päivä päästäksesi lähemmäksi tavoitteidesi saavuttamista, kunnes saavutat ne.

Kun keskityt tärkeimpään (käyttämällä yllä olevaa prosessia), saavutat menestystä musiikkiurallasi paljon nopeammin.

Nyt kun olet oppinut, miksi monet yleiset musiikkiurakysymykset ohjaavat musiikkiurasi väärälle tielle, tässä on mitä sinun on tehtävä palataksesi oikealle tielle:

Vaihe 1. Mieti syvällisemmin musiikkiurasi tavoitteita. Käytä tämän artikkelin resursseja saadaksesi selvyyttä musiikkiteollisuuden toiminnasta.

Vaihe 2. Ala kysyä itseltäsi laadukkaita kysymyksiä johdonmukaisesti, kun yrität selvittää, mitä sinun on tehtävä saavuttaaksesi musiikkiurasi tavoitteet.

Vaihe 3. Älä rakenna musiikkiuraasi yksin. Hanki musiikkiliiketoiminnan koulutus saavuttaaksesi nopeasti suuria asioita musiikkiteollisuudessa.

Tom Hess on levytaiteilija, online-kitaranopettaja ja musiikin uran mentori . Hän soittaa kitaraa Rhapsody Of Fire -yhtyeessä. Vieraile hänen muusikon kehityssivustollaan tullaksesi paremmaksi muusikoksi, saat ilmaisia ​​musiikkialan neuvoja, musiikin uravinkkejä ja ammattimaisia ​​musiikkialan neuvoja.

Posted in: Bändi